Centre Pedagògic Prisma




Un centre que és basa amb l'atenció primerenca integral des d'activitats lúdiques plantejades pels nins i amb caire terapèutic i preventiu pels professionals i pels pares.

Uns tallers que per projectes plantegen la millora dels aprenentatges dels infants que tenen dificultats d'aprenentatge, durant un procés exhaustiu de conèixer l'infant de manera integral i poder donar uns objectius a les seves necessitats cercant en tot moment el desenvolupament de les seves capacitats i preparar-los per l'autonomia.

Una resposta amb xarxa, és a dir, dur a terme una resposta coordinada amb els agents d'intervenció de l'infant (escola, metge, psicòleg...).

A part de la intervenció que és dur a terme amb l'infant també organitzen tallers per a gent major, donant resposta a la necessitat de mantenir desperta la ment i les seves capacitats cognitives.

Un centre que disposa de diversos recursos i la importància de la realització d'aquests mitjançant al dinamisme i el caràcter participatiu dels infants segons les activitats lúdiques plantejades, des d'un punt de vista professional i cap a l'augment de les seves capacitats cognitives.



Clica per veure la seva pàgina web.